Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Her Mother’s Killer

Her Mother’s Killer

07/09/2020 | Flixfilm

Se Her Mother’s Killer på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: N/A
Instruktør: Yoshinori Saito
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Næsten 30 år efter morens død iværksætter en politisk strateg en nøje gennemtænkt plan for at ødelægge den colombianske præsidentkandidat, der slog moren ihjel.


Se Her Mother’s Killer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Her Mother’s Killer (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Her Mother’s Killer (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Her Mother’s Killer:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Her Mother’s Killer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Her Mother’s Killer (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar