Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hercules

10/03/2016 | Flixfilm

Hercules på Netflix

Produktionsår: 1997
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Ron Clements, John Musker
Skuespillere: Tate Donovan, Susan Egan, James Woods
Spilletid: 93 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish, Greek
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Da den livstrætte Herkules, der nu er lejesoldat, bliver bedt om at nedkæmpe en ond krigsherre, må han genvinde sin ære og sit ry som halvgud.

Hercules havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hercules på YouTube.Se Hercules på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Hercules ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hercules stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hercules, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hercules er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar