Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hercules

10/03/2016 | Flixfilm

Se Hercules på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Musical, Romance
Instruktør: Ron Clements, John Musker
Skuespillere: Tate Donovan, Josh Keaton, Roger Bart, Danny DeVito
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, Greek
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Da den livstrætte Herkules, der nu er lejesoldat, bliver bedt om at nedkæmpe en ond krigsherre, må han genvinde sin ære og sit ry som halvgud.


Se Hercules på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHercules havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hercules ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hercules herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hercules er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hercules stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar