Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Here Comes the Boom

Here Comes the Boom

12/08/2017 | Flixfilm

Se Here Comes the Boom på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Comedy, Sport
Instruktør: Frank Coraci
Skuespillere: Kevin James, Salma Hayek, Henry Winkler, Greg Germann
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English, Dutch
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Da nedskæringer truer gymnasiets musiktimer, beslutter en biologilærer at tage et bijob indenfor kampsport for at skaffe penge.


Se Here Comes the Boom på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHere Comes the Boom havde premiere på Netflix Danmark den 12. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Here Comes the Boom ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Here Comes the Boom herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Here Comes the Boom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Here Comes the Boom stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar