Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hereditary

Hereditary

01/05/2020 | Flixfilm

Hereditary på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktion: Ari Aster
Skuespillere: Toni Collette, Milly Shapiro, Gabriel Byrne
Spilletid: 127 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Efter sin mors død opdager kunstneren Annie og hendes familie en skræmmende historie og kæmper mod ondsindede kræfter, som er uden for deres kontrol.

Hereditary (Ondskabens hus) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hereditary på YouTube.Se Hereditary på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Hereditary (Ondskabens hus) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hereditary stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hereditary, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hereditary (Ondskabens hus) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar