Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hereditary

Hereditary

01/05/2020 | Flixfilm

Se Hereditary på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Ari Aster
Skuespillere: Alex Wolff, Gabriel Byrne, Toni Collette, Milly Shapiro
Spilletid: 127 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Efter sin mors død opdager kunstneren Annie og hendes familie en skræmmende historie og kæmper mod ondsindede kræfter, som er uden for deres kontrol.


Se Hereditary på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hereditary (Ondskabens hus) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hereditary (Ondskabens hus) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Hereditary:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hereditary (Ondskabens hus) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hereditary stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar