Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Heritage Falls

Heritage Falls

01/05/2017 | Flixfilm

Se Heritage Falls på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktør: Shea Sizemore
Skuespillere: David Keith, Coby Ryan McLaughlin, Keean Johnson, Sydney Penny
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: En pensioneret træner, hans nørdede søn og hans frisindede barnebarn får udstillet deres forskelligheder under en primitiv weekend i en bjerghytte.


Se Heritage Falls på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHeritage Falls havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Heritage Falls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Heritage Falls herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Heritage Falls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Heritage Falls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar