Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hero Mask

Hero Mask

24/08/2019 | Flixfilm

Hero Mask på Netflix

Produktionsår: 2018–2019
Genre: Animation, Action, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Greg Chun, Landon McDonald, Cam Clarke
Spilletid: 25 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Efter en række mystiske dødsfald opdager statsanklageren Sarah Sinclair og sikkerhedsmedarbejderen James Blood en sammensværgelse i forbindelse med nye biomasker.

Hero Mask (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 24. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hero Mask på YouTube.Se Hero Mask på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hero Mask (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hero Mask (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hero Mask, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hero Mask er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Hero Mask

  1. Per - kl. 13:50, 07-12-2018:

    Har set 1 1/2 afsnit og den fanger ikke rigtigt. Kvaliteten af animationen virker dårlig på nogle punkter.

Skriv kommentar