Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hero Mask

Hero Mask

24/08/2019 | Flixfilm

Se Hero Mask på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Action, Crime, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Greg Chun, Landon McDonald, Cam Clarke, Brad Venable
Spilletid: 25 min
Land: Japan
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Efter en række mystiske dødsfald opdager statsanklageren Sarah Sinclair og sikkerhedsmedarbejderen James Blood en sammensværgelse i forbindelse med nye biomasker.Se Hero Mask på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hero Mask (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 24. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hero Mask (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Hero Mask:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hero Mask er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hero Mask (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Hero Mask

  1. Per - kl. 13:50, 07-12-2018:

    Har set 1 1/2 afsnit og den fanger ikke rigtigt. Kvaliteten af animationen virker dårlig på nogle punkter.

    Skriv kommentar