Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hero Wanted

Hero Wanted

01/12/2013 | Flixfilm

Se Hero Wanted på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Brian Smrz
Skuespillere: Cuba Gooding Jr., Ray Liotta, Norman Reedus, Kim Coates
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: For at gøre indtryk på en sød bankassistent iscenesætter en skraldemand et bankrøveri, så han kan lege helt. Men hans simple plan får dødelige konsekvenser.


Se Hero Wanted på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHero Wanted havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hero Wanted ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hero Wanted herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hero Wanted er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hero Wanted stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar