Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Heroes of the Empire

Heroes of the Empire

15/10/2022 | Flixfilm

Heroes of the Empire på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktion: Tom Long
Skuespillere: Jeremy Bulloch, Gary Hailes, Paul Whitrow
Spilletid: 60 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Følg en organisation af Star Wars-fans, mens de klæder sig ud som stormtropper for at skabe jubel ved filmpremierer, på børnehospitaler og meget mere.Se Heroes of the Empire på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Heroes of the Empire havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Heroes of the Empire på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Heroes of the Empire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Heroes of the Empire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Heroes of the Empire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Heroes of the Empire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar