Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Heroes Wanted

Heroes Wanted

01/02/2017 | Flixfilm

Se Heroes Wanted på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktør: Joaquín Mazón
Skuespillere: María León, Miki Esparbé, Jordi Sánchez, Andoni Agirregomezkorta
Spilletid: 95 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 4.6

Beskrivelse: Da Spaniens agentbureau bliver udryddet, må der i en fart samles et nyt team for at forhindre et terrorangreb. Men hvem er denne blandede flok af vordende helte?


Se Heroes Wanted på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHeroes Wanted havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Heroes Wanted ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Heroes Wanted herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Heroes Wanted er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Heroes Wanted stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar