Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Heroes

31/12/2013 | Flixfilm

Se Heroes på Netflix

Indspilningsår: 2006–2010
Genre: Drama, Fantasy, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jack Coleman, Hayden Panettiere, Milo Ventimiglia, Masi Oka
Spilletid: 45 min
Land: USA
Sprog: English, Japanese, Spanish
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: I dette forrygende science fiction-drama sammenflettes historierne om en broget gruppe mennesker, som pludseligt opdager, at de har overnaturlige evner.


Se Heroes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHeroes havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Heroes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Heroes herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Heroes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Heroes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar