Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Heroin(e)

Heroin(e)

12/09/2017 | Flixfilm

Se Heroin(e) på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Short
Instruktør: Elaine McMillion Sheldon
Skuespillere: Jan Rader, Patricia Keller, Necia Freeman, Najah Menapace
Spilletid: 39 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Denne dokumentar følger tre kvinder – en indsatsleder, en dommer og en gademissionær – mens de kæmper mod West Virginias ødelæggende opioidepidemi.


Se Heroin(e) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHeroin(e) (Kvinder, heroin og heroisme) havde premiere på Netflix Danmark den 12. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Heroin(e) (Kvinder, heroin og heroisme) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Heroin(e) herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Heroin(e) (Kvinder, heroin og heroisme) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Heroin(e) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar