Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Heroin(e)

Heroin(e)

12/09/2017 | Ingen kommentarer

Se Heroin(e) på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Short
Instruktør: Elaine McMillion Sheldon
Skuespillere: Jan Rader, Patricia Keller, Necia Freeman, Najah Menapace
Spilletid: 39 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: Denne dokumentar følger tre kvinder – en indsatsleder, en dommer og en gademissionær – mens de kæmper mod West Virginias ødelæggende opioidepidemi.


Se Heroin(e) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Heroin(e) (Kvinder, heroin og heroisme) havde premiere på Netflix Danmark den 12. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Heroin(e) (Kvinder, heroin og heroisme) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Heroin(e) herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Heroin(e) (Kvinder, heroin og heroisme) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Heroin(e) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar