Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Heroin(e)

Heroin(e)

12/09/2017 | Flixfilm

Se Heroin(e) på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Short
Instruktør: Elaine McMillion Sheldon
Skuespillere: Jan Rader, Patricia Keller, Necia Freeman, Najah Menapace
Spilletid: 39 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Denne dokumentar følger tre kvinder – en indsatsleder, en dommer og en gademissionær – mens de kæmper mod West Virginias ødelæggende opioidepidemi.

Heroin(e) (Kvinder, heroin og heroisme) havde premiere på Netflix Danmark den 12. september, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Heroin(e) på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Heroin(e) (Kvinder, heroin og heroisme) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Heroin(e) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Heroin(e), samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Heroin(e) (Kvinder, heroin og heroisme) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar