Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Heroin(e)

12/09/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2017
Genre: Short, Crime, Drama
Instruktør: Patrick Coker(co-director), Isaiah Mackson(co-director)
Skuespillere: Teniece Divya Johnson, Jeremy Sample, Nelson JoaQuin, John O'Sullivan
Spilletid: 9 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 6.4

Resumé: Denne dokumentar følger tre kvinder – en indsatsleder, en dommer og en gademissionær – mens de kæmper mod West Virginias ødelæggende opioidepidemi.


Se Heroin(e) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Heroin(e) (Kvinder, heroin og heroisme) havde premiere på Netflix Danmark den 12. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Heroin(e) (Kvinder, heroin og heroisme) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Heroin(e) herunder:Fra premieredatoen (12. september, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Heroin(e) (Kvinder, heroin og heroisme) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Heroin(e) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar