Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Heroin(e)

Heroin(e)

12/09/2017 | Flixfilm

Heroin(e) på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary, Short
Instruktion: Elaine McMillion Sheldon
Skuespillere: Jan Rader, Patricia Keller, Necia Freeman
Spilletid: 39 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Denne dokumentar følger tre kvinder – en indsatsleder, en dommer og en gademissionær – mens de kæmper mod West Virginias ødelæggende opioidepidemi.Se Heroin(e) på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Heroin(e) (Kvinder, heroin og heroisme) havde premiere på Netflix Danmark den 12. september, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Heroin(e) på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Heroin(e) (Kvinder, heroin og heroisme) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Heroin(e) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Heroin(e), samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Heroin(e) (Kvinder, heroin og heroisme) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar