Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Heropanti

Heropanti

23/09/2017 | Flixfilm

Se Heropanti på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Romance
Instruktør: Sabir Khan
Skuespillere: Tiger Shroff, Kriti Sanon, Parthaa Akerkar, Anuradha Chandan
Spilletid: 146 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Bablu bliver bortført efter at have hjulpet en ven med at komme væk fra en indflydelsesrig mands datter, og mens han er fanget, falder han for pigens lillesøster.


Se Heropanti på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHeropanti havde premiere på Netflix Danmark den 23. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Heropanti ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Heropanti herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Heropanti er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Heropanti stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar