Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » He’s All That

He’s All That

27/08/2021 | Flixfilm

He’s All That på Netflix

Produktionsår: 1998
Genre: Drama, Sport
Instruktion: Spike Lee
Skuespillere: Denzel Washington, Milla Jovovich, Ray Allen
Spilletid: 136 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: En influencer med speciale i makeovers er sikker på, at hun kan forvandle en kikset klassekammerat til balløve i denne nyindspilning af klassikeren She's All That.Se He’s All That på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

He’s All That havde premiere på Netflix Danmark den 27. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til He’s All That på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om He’s All That ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at He’s All That stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame He’s All That, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til He’s All That er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar