Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » He’s Expecting

He’s Expecting

21/04/2022 | Flixfilm

He’s Expecting på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da en succesrig reklamechef, som har regnet det hele ud, bliver gravid, tvinges han til at forholde sig til sociale uligheder, han aldrig havde tænkt over før.

He’s Expecting (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til He’s Expecting på YouTube.Se He’s Expecting på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om He’s Expecting (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at He’s Expecting (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame He’s Expecting, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til He’s Expecting er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar