Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hesher

01/12/2013 | Flixfilm

Se Hesher på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktør: Spencer Susser
Skuespillere: Joseph Gordon-Levitt, Devin Brochu, Rainn Wilson, Piper Laurie
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: T.J er ensom. Han hader livet og alle omkring ham, lige indtil han møder Hesher. Med Joseph Gordon-Levitt og Natalie Portman.


Se Hesher på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHesher havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hesher ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hesher herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hesher er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hesher stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar