Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Het leven is vurrukkulluk

Het leven is vurrukkulluk

07/04/2022 | Flixfilm

Het leven is vurrukkulluk på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Frans Weisz
Skuespillere: Anniek Pheifer, Willeke van Ammelrooy, July Janssen
Spilletid: 98 min
Land: Netherlands
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: 5.3

Handling: To bedste venner arbejder på opsætningen af deres næste musical og møder en mystisk og inspirerende ung kvinde, der vækker deres kreativitet.

Het leven is vurrukkulluk havde premiere på Netflix Danmark den 7. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Het leven is vurrukkulluk på YouTube.Se Het leven is vurrukkulluk på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Het leven is vurrukkulluk ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Het leven is vurrukkulluk stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Het leven is vurrukkulluk, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Het leven is vurrukkulluk er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar