Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Het schildersleven van Rembrandt van Rijn

Het schildersleven van Rembrandt van Rijn

02/04/2023 | Flixfilm

Het schildersleven van Rembrandt van Rijn på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Documentary, Biography, History
Instruktion: Paul Molijn
Skuespillere: N/A
Spilletid: 52 min
Land: Netherlands
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: N/A

Handling: Tag med på en rejse gennem Holland til en række steder, der tjente som inspiration til Rembrandts malerier.Se Het schildersleven van Rembrandt van Rijn på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Het schildersleven van Rembrandt van Rijn havde premiere på Netflix Danmark den 2. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Het schildersleven van Rembrandt van Rijn på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Het schildersleven van Rembrandt van Rijn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Het schildersleven van Rembrandt van Rijn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Het schildersleven van Rembrandt van Rijn, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Het schildersleven van Rembrandt van Rijn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar