Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hey Hey It’s Esther Blueburger

Hey Hey It’s Esther Blueburger

01/12/2014 | Ingen kommentarer

Se Hey Hey It’s Esther Blueburger på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En outsider kvæles af sin mors konstante pres derhjemme, men venskabet med en populær studerende får hende til at tage dumdristige risici.


Se Hey Hey It’s Esther Blueburger på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hey Hey It’s Esther Blueburger havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hey Hey It’s Esther Blueburger ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hey Hey It’s Esther Blueburger herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hey Hey It’s Esther Blueburger er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hey Hey It’s Esther Blueburger stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar