Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hi Bye, Mama!

Hi Bye, Mama!

26/04/2020 | Flixfilm

Se Hi Bye, Mama! på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Comedy, Drama, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tae-hee Kim, Kyoo-hyung Lee, Ko Bo-Gyeol, Seo Woo-Jin
Spilletid: 70 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Da en afdød kvinde får endnu en chance i livet i 49 dage, viser hun sig for sin lille datter og sin mand, der har giftet sig igen.Se Hi Bye, Mama! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hi Bye, Mama! (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 26. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hi Bye, Mama! (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Hi Bye, Mama!:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hi Bye, Mama! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hi Bye, Mama! (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar