Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hi Score Girl

Hi Score Girl

20/03/2019

Se Hi Score Girl på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Comedy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kôhei Amasaki, Sayumi Suzushiro, Yûki Hirose, Johnny Yong Bosch
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.0

Resumé: En uforbederlig gamer, der er håbløs til både skolearbejde og sport, møder endelig sit match på sit sædvanlige lurvede spillested – hans rige klassekammerat Akira.


Se Hi Score Girl på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hi Score Girl (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Hi Score Girl (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hi Score Girl herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hi Score Girl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hi Score Girl (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar