Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hi Score Girl

Hi Score Girl

09/04/2020 | Flixfilm

Se Hi Score Girl på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Comedy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kôhei Amasaki, Sayumi Suzushiro, Yûki Hirose, Satomi Arai
Spilletid: 25 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.0

Handling: En uforbederlig gamer, der er håbløs til både skolearbejde og sport, møder endelig sit match på sit sædvanlige lurvede spillested – hans rige klassekammerat Akira.

Hi Score Girl (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 9. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Hi Score Girl på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hi Score Girl (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hi Score Girl (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hi Score Girl, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hi Score Girl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar