Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hibana: Spark

Hibana: Spark

03/06/2016 | Flixfilm

Se Hibana: Spark på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En dramaserie om venskabet og konflikterne mellem en ung og en ældre komiker, som begge leder efter meningen med komikken. Baseret på en prisbelønnet bog.


Se Hibana: Spark på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHibana: Spark havde premiere på Netflix Danmark den 3. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hibana: Spark ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hibana: Spark herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hibana: Spark er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hibana: Spark stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar