Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hidalgo

01/08/2014 | Flixfilm

Se Hidalgo på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Action, Adventure, Biography, Drama, Sport, Western
Instruktør: Joe Johnston
Skuespillere: Viggo Mortensen, Zuleikha Robinson, Omar Sharif, Louise Lombard
Spilletid: 136 min
Land: USA, Morocco
Sprog: English, Arabic, Sioux
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: En velhavende sheik inviterer en af det vilde vestens bedste ryttere til at deltage i et hårdt løb: 3.000 mil gennem den arabiske ørken.


Se Hidalgo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHidalgo havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hidalgo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hidalgo herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hidalgo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hidalgo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar