Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hidden Houses

Hidden Houses

30/09/2017 | Ingen kommentarer

Se Hidden Houses på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Værten Laurence Llewelyn-Bowen viser rundt på nogle af de mest mindeværdige herskabshuse i Wales og afdækker deres skjulte historier.


Se Hidden Houses på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hidden Houses (Hemmelige huse) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hidden Houses (Hemmelige huse) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hidden Houses herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hidden Houses (Hemmelige huse) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hidden Houses (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar