Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hidden Houses

30/09/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Værten Laurence Llewelyn-Bowen viser rundt på nogle af de mest mindeværdige herskabshuse i Wales og afdækker deres skjulte historier.


Se Hidden Houses på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hidden Houses (Hemmelige huse) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hidden Houses (Hemmelige huse) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hidden Houses herunder:Fra premieredatoen (30. september, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Hidden Houses (Hemmelige huse) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Hidden Houses (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar