Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hidden Houses

Hidden Houses

30/09/2017 | Flixfilm

Se Hidden Houses på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Værten Laurence Llewelyn-Bowen viser rundt på nogle af de mest mindeværdige herskabshuse i Wales og afdækker deres skjulte historier.


Se Hidden Houses på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHidden Houses (Hemmelige huse) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hidden Houses (Hemmelige huse) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hidden Houses herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hidden Houses (Hemmelige huse) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hidden Houses (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar