Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Hidden Strike

Hidden Strike

28/07/2023 | Flixfilm

Hidden Strike på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Scott Waugh
Skuespillere: Jackie Chan, John Cena, Chunrui Ma
Spilletid: 102 min
Land: China, United States
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 5.3

Handling: To elitesoldater må eskortere civile gennem skudsalver og eksplosioner i denne film med Jackie Chan og John Cena i hovedrollerne.Se Hidden Strike på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Hidden Strike havde premiere på Netflix Danmark den 28. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hidden Strike på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Hidden Strike ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hidden Strike stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hidden Strike, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hidden Strike er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar