Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hide and Seek

Hide and Seek

19/08/2017 | Flixfilm

Se Hide and Seek på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Mystery, Thriller
Instruktør: Jie Liu
Skuespillere: Wallace Huo, Hailu Qin, Regina Wan, Zijian Dong
Spilletid: 105 min
Land: China
Sprog: Chinese
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Mens han lever et behageligt liv sammen med sin kone og sit barn, opdager en mand, at hans bror kan have begået en forfærdelig forbrydelse.


Se Hide and Seek på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHide and Seek havde premiere på Netflix Danmark den 19. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hide and Seek ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hide and Seek herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hide and Seek er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hide and Seek stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar