Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hienas

29/08/2022 | Flixfilm

Hienas på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Adventure, Comedy, Crime, Mystery
Instruktion: Norberto Ramos del Val
Skuespillere: Angela Boj, Ismael Martínez, Javier Albalá, Emilio Buale
Spilletid: 122 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 4.3

Handling: Da hendes hemmelige job som lejemorder får hendes bror skudt og efterlader hendes mand med hukommelsestab, beslutter Sara sig for at skifte kurs i denne sorte komedie.

Hienas havde premiere på Netflix Danmark den 29. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hienas på YouTube.Se Hienas på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Hienas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hienas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hienas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hienas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar