Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » High: Confessions of an Ibiza Drug Mule

High: Confessions of an Ibiza Drug Mule

21/10/2022 | Flixfilm

High: Confessions of an Ibiza Drug Mule på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Michaella McCollum, Tatiana Penfold, Sade Giliberti
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Michaella McCollum blev anholdt for kokainsmugling og giver en førstehåndsberetning om sine chokerende oplevelser i narkosmuglingens verden.Se High: Confessions of an Ibiza Drug Mule på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

High: Confessions of an Ibiza Drug Mule (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til High: Confessions of an Ibiza Drug Mule på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om High: Confessions of an Ibiza Drug Mule (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at High: Confessions of an Ibiza Drug Mule (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame High: Confessions of an Ibiza Drug Mule, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til High: Confessions of an Ibiza Drug Mule er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar