Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » High Crimes

High Crimes

02/11/2016 | Flixfilm

Se High Crimes på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Carl Franklin
Skuespillere: Ashley Judd, Morgan Freeman, Jim Caviezel, Adam Scott
Spilletid: 115 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: En advokat samarbejder med en tidligere militæradvokat om at forsvare sin mand, da han anklages for at have medvirket til et massemord i El Salvador.


Se High Crimes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHigh Crimes havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om High Crimes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til High Crimes herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til High Crimes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at High Crimes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar