Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » High Fidelity

High Fidelity

01/01/2016 | Flixfilm

Se High Fidelity på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Comedy, Drama, Music, Romance
Instruktør: Stephen Frears
Skuespillere: John Cusack, Iben Hjejle, Todd Louiso, Jack Black
Spilletid: 113 min
Land: UK, USA
Sprog: English, Danish
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Da ejeren af en pladebutik bliver forladt af sin kæreste, opsøger han fem tidligere kærester for at finde ud af, hvad der gik galt.


Se High Fidelity på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHigh Fidelity havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om High Fidelity ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til High Fidelity herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til High Fidelity er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at High Fidelity stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar