Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » High Flying Bird

High Flying Bird

08/02/2019 | Flixfilm

Se High Flying Bird på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama, Sport
Instruktør: Steven Soderbergh
Skuespillere: André Holland, Melvin Gregg, Eddie Tavares, Farah Bala
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Da en NBA-lockout sætter hans talentfulde klient på bænken, udtænker en sportsagent en vovet plan for at redde begge deres karrierer – og ryste magthaverne i ligaen.

High Flying Bird havde premiere på Netflix Danmark den 8. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se High Flying Bird på NetflixAnmeldelse: High Flying Bird

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om High Flying Bird ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at High Flying Bird stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame High Flying Bird, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til High Flying Bird er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar