Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » High Flying Bird

High Flying Bird

08/02/2019 | Ingen kommentarer

Se High Flying Bird på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama, Sport
Instruktør: Steven Soderbergh
Skuespillere: André Holland, Melvin Gregg, Eddie Tavares, Farah Bala
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: Da en NBA-lockout sætter hans talentfulde klient på bænken, udtænker en sportsagent en vovet plan for at redde begge deres karrierer – og ryste magthaverne i ligaen.


Se High Flying Bird på Netflix

Anmeldelse: High Flying Bird

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


High Flying Bird havde premiere på Netflix Danmark den 8. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om High Flying Bird ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til High Flying Bird herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til High Flying Bird er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at High Flying Bird stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar