Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » High Heat

High Heat

17/08/2022 | Flixfilm

High Heat på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Yomary Cruz, Tania Possick, David DeSantos
Spilletid: N/A
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Da spor til hans brors mord fører Poncho til en brandstation, slår han sig sammen med dem for at undersøge nærmere. Han finder kærligheden, familie – og en seriemorder.

High Heat (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til High Heat på YouTube.Se High Heat på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om High Heat (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at High Heat (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame High Heat, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til High Heat er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar