Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » High Plains Drifter

High Plains Drifter

01/05/2022 | Flixfilm

High Plains Drifter på Netflix

Produktionsår: 1973
Genre: Drama, Mystery, Western
Instruktion: Clint Eastwood
Skuespillere: Clint Eastwood, Verna Bloom, Marianna Hill
Spilletid: 105 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Midt i skudvekslinger og eksistentielle valg bliver en fremmed hyret til at beskytte en by mod banditter, men hans forsvarsplan kan indebære en pagt med djævlen.

High Plains Drifter havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til High Plains Drifter på YouTube.Se High Plains Drifter på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om High Plains Drifter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at High Plains Drifter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame High Plains Drifter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til High Plains Drifter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar