Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » High-Rise Invasion

High-Rise Invasion

25/02/2021 | Flixfilm

Se High-Rise Invasion på Netflix

Indspilningsår: 2021–
Genre: Animation, Action, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Haruka Shiraishi, Shiki Aoki, Yuichiro Umehara, Zeno Robinson
Spilletid: 25 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Teenageren Yuri befinder sig på toppen af en skyskraber i en underlig verden, hvor hun må kæmpe for livet mod maskerede angribere, der kun er ude på at dræbe deres bytte.

High-Rise Invasion (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se High-Rise Invasion på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om High-Rise Invasion (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at High-Rise Invasion (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame High-Rise Invasion, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til High-Rise Invasion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar