Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » High Score

High Score

19/08/2020 | Flixfilm

Se High Score på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Documentary, History
Instruktør: N/A
Skuespillere: Charles Martinet
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Denne dokuserie fortæller historierne bag de klassiske videospil med input fra udviklerne, der skabte de berømte verdener og karakterer.


Se High Score på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


High Score (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om High Score (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til High Score:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til High Score er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at High Score (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar