Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » High Seas

High Seas

07/08/2020 | Flixfilm

Se High Seas på Netflix

Indspilningsår: 2019–2020
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ivana Baquero, Jon Kortajarena, Alejandra Onieva, Eloy Azorín
Spilletid: 50 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: To søstre opdager foruroligende familiehemmeligheder efter en række mystiske dødsfald på et luksusskib, der sejler fra Spanien til Brasilien i 1940'erne.


Se High Seas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


High Seas (Høj sø) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 7. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om High Seas (Høj sø) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til High Seas:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til High Seas (Høj sø) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at High Seas (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til High Seas

  1. Sofia - kl. 17:57, 12-12-2019:

    Can’t you please make season 3

    Skriv kommentar