Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » High Seas

High Seas

07/08/2020 | Flixfilm

High Seas på Netflix

Produktionsår: 2019–2020
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ivana Baquero, Jon Kortajarena, Alejandra Onieva
Spilletid: 50 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.8

Handling: To søstre opdager foruroligende familiehemmeligheder efter en række mystiske dødsfald på et luksusskib, der sejler fra Spanien til Brasilien i 1940'erne.

High Seas (Høj sø) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 7. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til High Seas på YouTube.Se High Seas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om High Seas (Høj sø) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at High Seas (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame High Seas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til High Seas (Høj sø) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
3 kommentarer til High Seas

 1. Sofia - kl. 17:57, 12-12-2019:

  Can’t you please make season 3

 2. Svend - kl. 14:24, 05-10-2020:

  Hej
  Er ved at se høj sø nu , hvor mange episoder er der?
  Mvh svend

 3. Svend - kl. 14:26, 05-10-2020:

  En rigtig god film

Skriv kommentar