Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » High Society

High Society

29/01/2019 | Flixfilm

Se High Society på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama
Instruktør: Hyuk Byun
Skuespillere: Park Hae-il, Soo Ae, Kim Gyu-Sun, Lee Jin-Wook
Spilletid: 120 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En vicekurator på et chaebol-finansieret kunstgalleri vil sammen med sin mand, en politisk ambitiøs økonomiprofessor, gøre alt for at blive en del af den øverste elite.

High Society havde premiere på Netflix Danmark den 29. januar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se High Society på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om High Society ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at High Society stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame High Society, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til High Society er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar