Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » High Water

High Water

05/10/2022 | Flixfilm

High Water på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Agnieszka Zulewska, Tomasz Schuchardt, Ireneusz Czop
Spilletid: N/A
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 7.2

Handling: I 1997 må videnskabsfolk og de lokale myndigheder i Wrocław træffe beslutninger om liv og død, da en altødelæggende flodbølge truer byen.

High Water (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til High Water på YouTube.Se High Water på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om High Water (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at High Water (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame High Water, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til High Water er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar