Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Highland: Thailand’s Marijuana Awakening

Highland: Thailand’s Marijuana Awakening

20/01/2020 | Flixfilm

Highland: Thailand’s Marijuana Awakening på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Thailands komplicerede fortid med marihuana spiller fortsat en rolle i landets politik og lovgivning samt i forbindelse med borgernes sundhed og sikkerhed.Se Highland: Thailand’s Marijuana Awakening på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Highland: Thailand’s Marijuana Awakening (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Highland: Thailand’s Marijuana Awakening på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Highland: Thailand’s Marijuana Awakening (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Highland: Thailand’s Marijuana Awakening (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Highland: Thailand’s Marijuana Awakening, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Highland: Thailand’s Marijuana Awakening er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar