Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Highly Strung

Highly Strung

01/02/2017 | Flixfilm

Highly Strung på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary, History, Music
Instruktion: Scott Hicks
Skuespillere: Scott Hicks
Spilletid: 90 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Brændende lidenskaber er i centrum, når vi kommer helt tæt på Australian String Quartet og måske endnu mere vigtigt, de uvurderlige instrumenter, de værner om.

Highly Strung havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Highly Strung på YouTube.Se Highly Strung på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Highly Strung ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Highly Strung stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Highly Strung, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Highly Strung er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar