Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Highly Strung

Highly Strung

01/02/2017 | Ingen kommentarer

Se Highly Strung på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, History, Music
Instruktør: Scott Hicks
Skuespillere: Scott Hicks
Spilletid: 90 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Brændende lidenskaber er i centrum, når vi kommer helt tæt på Australian String Quartet og måske endnu mere vigtigt, de uvurderlige instrumenter, de værner om.


Se Highly Strung på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Highly Strung havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Highly Strung ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Highly Strung herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Highly Strung er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Highly Strung stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar