Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Poliziotto sprint

Poliziotto sprint

21/04/2021 | Flixfilm

Se Poliziotto sprint på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Politibetjenten Marco Palma er en machomand og ræser skødesløst rundt i Roms gader efter en gruppe bankrøvere, hvis leder er en af Marcos mentors gamle rivaler.

Poliziotto sprint havde premiere på Netflix Danmark den 21. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Poliziotto sprint på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Poliziotto sprint ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Poliziotto sprint stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Poliziotto sprint, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Poliziotto sprint er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar