Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Highways

31/03/2016 | Flixfilm

Highways på Netflix

Produktionsår: 1992
Genre: Comedy
Instruktion: Sean King
Skuespillere: Sean King, Lisa L. DeCaro, Patrick Behr
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Handling: En gruppe frygtløse eventyrere stiger på deres gamle motorcykler og tager ud på en udfordrende to-ugers tur gennem USA's smukkeste landskaber.

Highways havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Highways på YouTube.Se Highways på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Highways ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Highways stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Highways, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Highways er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar