Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Highways

31/03/2016 | Flixfilm

Se Highways på Netflix

Indspilningsår: 1992
Genre: Comedy
Instruktør: Sean King
Skuespillere: Sean King, Lisa L. DeCaro, Patrick Behr, Lucy Reeves
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Beskrivelse: En gruppe frygtløse eventyrere stiger på deres gamle motorcykler og tager ud på en udfordrende to-ugers tur gennem USA's smukkeste landskaber.


Se Highways på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHighways havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Highways ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Highways herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Highways er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Highways stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar