Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hija Única

Hija Única

01/02/2017 | Flixfilm

Se Hija Única på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En ung kvinde besøger et gravsted i Buenos Aires, hvilket starter en bekymrende rejse til en fortid præget af to meget forskellige mødre.


Se Hija Única på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHija Única havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hija Única ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hija Única herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hija Única er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hija Única stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar