Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hija Única

Hija Única

01/02/2017 | Flixfilm

Hija Única på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En ung kvinde besøger et gravsted i Buenos Aires, hvilket starter en bekymrende rejse til en fortid præget af to meget forskellige mødre.

Hija Única havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hija Única på YouTube.Se Hija Única på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hija Única ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hija Única stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hija Única, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hija Única er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar