Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hikaru Utada: Laughter in the Dark Tour 2018

Hikaru Utada: Laughter in the Dark Tour 2018

26/06/2019 | Flixfilm

Se Hikaru Utada: Laughter in the Dark Tour 2018 på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Music
Instruktør: N/A
Skuespillere: Hikaru Utada
Spilletid: 141 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.5

Handling: Hikaru Utada fejrer sit 25-års jubilæum og indtager scenen på Makuhari Messe til den sidste optræden under sin Laughter in the Dark Tour.

Hikaru Utada: Laughter in the Dark Tour 2018 havde premiere på Netflix Danmark den 26. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Hikaru Utada: Laughter in the Dark Tour 2018 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hikaru Utada: Laughter in the Dark Tour 2018 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hikaru Utada: Laughter in the Dark Tour 2018 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hikaru Utada: Laughter in the Dark Tour 2018, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hikaru Utada: Laughter in the Dark Tour 2018 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar