Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hikaru Utada Live Sessions from AIR Studios

Hikaru Utada Live Sessions from AIR Studios

10/06/2022 | Flixfilm

Hikaru Utada Live Sessions from AIR Studios på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Se intime liveoptagelser fra Hikaru Utadas nye album Bad Mode, der er optaget i det legendariske AIR Studios i London.Se Hikaru Utada Live Sessions from AIR Studios på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Hikaru Utada Live Sessions from AIR Studios havde premiere på Netflix Danmark den 10. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hikaru Utada Live Sessions from AIR Studios på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Hikaru Utada Live Sessions from AIR Studios ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hikaru Utada Live Sessions from AIR Studios stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hikaru Utada Live Sessions from AIR Studios, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hikaru Utada Live Sessions from AIR Studios er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar