Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hil Kong Julien

Hil Kong Julien

03/04/2015 | Flixfilm

Hil Kong Julien på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Kong Julien svinger rumpetten som aldrig før! Opdag Madagaskars vilde verden, når kongen tager på junglens skøreste eventyr.

Hil Kong Julien havde premiere på Netflix Danmark den 3. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hil Kong Julien på YouTube.Se Hil Kong Julien på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hil Kong Julien ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hil Kong Julien stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hil Kong Julien, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hil Kong Julien er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar