Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hil Kong Julien

Hil Kong Julien

03/04/2015 | Flixfilm

Se Hil Kong Julien på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Kong Julien svinger rumpetten som aldrig før! Opdag Madagaskars vilde verden, når kongen tager på junglens skøreste eventyr.


Se Hil Kong Julien på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHil Kong Julien havde premiere på Netflix Danmark den 3. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hil Kong Julien ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hil Kong Julien herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hil Kong Julien er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hil Kong Julien stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar