Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Hilary Swank rejser til Mars i serien ‘Away’ – Se trailer

Hilary Swank rejser til Mars i serien ‘Away’ – Se trailer

10/08/2020 | Flixfilm

Hilary Swank rejser til Mars i rum serien Away Se trailerNetflix har netop frigivet traileren til den kommende serie ‘Away’, som er et følelsesladet og spændende drama, der lander på streamingtjenesten den 4 september.

Se trailer og læs mere om rollebesætningen nederst i artiklen.

‘Away’ fejrer de utrolige fremskridt mennesker kan opnå og skildrer de personlige ofre, der skal til undervejs. Mens den amerikanske astronaut Emma Green (Hilary Swank) forbereder sig på at lede en international besætning på den første mission til Mars, forsøger hun at forene sig med sin beslutning om at efterlade sin mand (Josh Charles) og teenagedatter (Talitha Bateman), på et tidspunkt hvor de har allermest brug for hende.

Efterhånden som besætningens rejse ud i det store rum intensiveres, bliver de personlige dynamikker og konsekvenserne af at være væk fra deres kære tilbage på Jorden mere og mere komplicerede.

Serien er et bevis på, at vi nogle gange må forlade hjemmet for at nå stjernerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Away’ er skabt af den visionære hjerne bag ‘Friday Night Lights’ og ‘Parenthood’, Jason Katims, og produceres af Jessica Goldberg, Matt Reeves, Andrew Hinderaker, Edward Zwick og Hilary Swank.

Se ‘Away’ på Netflix Danmark fra den 4. september.

Find traileren nederst og læs mere om rollerne og de medvirkende her;

Emma Green (Hilary Swank)
Emma Green er en amerikansk astronaut og tidligere Navy-pilot. Hun er øverstkommanderende for den første mission til Mars. Hun er en stærk, empatisk og yderst intelligent astronaut og leder. Hun er gift med Matt Logan, som er ingeniør på NASA. Emma og Matt har en 15-årig datter, Lex.

Artiklen fortsætter under annoncen

Matt Logan (Josh Charles)
Matt Logan er NASA-ingeniør, hvis kone Emma Green leder den første mission til Mars. Han står allerede overfor nogle markante udfordringer i forsøget på at håndtere missionen hjemmefra, mens han prøver at opdrage deres teenagedatter på egen hånd.

Alexis “Lex” Logan (Talitha Bateman)
15-årige Lex er datter af astronauterne Emma Green og Matt Logan. Lex er, ligesom sin far, stolt af sin mors tre år lange mission. Selv kæmper hun med de udfordringer der hører alderen til, alt imens hendes mor er på en mission i rummet og hendes far kæmper sine egne kampe.

LÆS OGSÅ:   Netflix laver 'Peaky Blinders'-film med Cillian Murphy

Misha Popov (Mark Ivanir)
Misha Popov er en russisk kosmonaut og ingeniør, som er på en mission til Mars sammen med Emma Green. Misha er det mest erfarne medlem af besætningen og mangler bestemt ikke ego, men kæmper i hemmelighed med de personlige ofre, der følger med rejsen til rummet.

Dr. Kwesi Weisberg-Abban (Ato Essandoh)
Kwesi Weisberg-Abban er en britisk statsborger fra Ghana. Kwesi (udtales Kway-Si) er munter af natur, beskeden og en mand med tiltro til universets gang. Han er en verdenskendt botaniker og med sig bærer han håbet om at skabe liv på Mars.

Ram Arya (Ray Panthaki)
Ram Arya er en Air Force kamppilot fra Indien. Mens de andre astronauter tvinges til at forholde sig til deres tilknytning til jorden og deres familier, er Ram ganske alene i verden.

Lu Wang (Vivian Wu)
Lu Wang er en kemiker og astronaut, som repræsenterer Kina. Hun er intelligent og pragmatisk, men under sit strukturerede ydre har hun et komplekst privatliv. Hun er gift og har en ung søn.

Melissa Ramirez (Monique Curnen)
Melissa Ramirez er en tidligere astronaut, der på missionen er Emma Greens støtte. Hendes job er at være Emmas forbindelse til jorden. Melissa opgav sin egen karriere som astronaut for at forsørge sit barn med særlige behov, og hun er en fast støtte for Emma og hendes familie. Hun tager sig af Lex i Matt og Emmas fravær.
Skriv kommentar