Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hilda and the Mountain King

Hilda and the Mountain King

30/12/2021 | Flixfilm

Hilda and the Mountain King på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Andy Coyle
Skuespillere: Bella Ramsey, Ameerah Falzon-Ojo, Oliver Nelson
Spilletid: 85 min
Land: United Kingdom, United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Da Hilda vågner op i en troldekrop, må hun bruge sit vid og mod for at komme hjem og blive menneske igen – og ikke mindst redde Troldberg.

Hilda and the Mountain King havde premiere på Netflix Danmark den 30. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hilda and the Mountain King på YouTube.Se Hilda and the Mountain King på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hilda and the Mountain King ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hilda and the Mountain King stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hilda and the Mountain King, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hilda and the Mountain King er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar