Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hilda

14/12/2020 | Flixfilm

Hilda på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Bella Ramsey, Ameerah Falzon-Ojo, Oliver Nelson
Spilletid: 24 min
Land: United Kingdom, Canada, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Handling: Den frygtløse og løsslupne Hilda finder nye venner, eventyr og magiske væsner, da hun forlader sit hjem i den fortryllede skov og rejser ind til storbyen.

Hilda (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 14. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hilda på YouTube.Se Hilda på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hilda (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hilda (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hilda, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hilda er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar