Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hilda

21/09/2018 | Flixfilm

Se Hilda på Netflix

Indspilningsår: 2018–2020
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Bella Ramsey, Ameerah Falzon-Ojo, Oliver Nelson, Daisy Haggard
Spilletid: 24 min
Land: UK, Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.6

Beskrivelse: Den frygtløse og løsslupne Hilda finder nye venner, eventyr og magiske væsner, da hun forlader sit hjem i den fortryllede skov og rejser ind til storbyen.


Se Hilda på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHilda (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hilda (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hilda herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hilda er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hilda (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar