Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Hillbilly Elegy’ – Melodramatisk storfilm med Amy Adams og Glenn Close

‘Hillbilly Elegy’ – Melodramatisk storfilm med Amy Adams og Glenn Close

15/10/2020 | Flixfilm

Hillbilly Elegy Melodramatisk storfilm med Amy Adams og Glenn CloseNetflix har netop frigivet første trailer til den stærkt ventede storfilm ‘Hillbilly Elegy’, som er skabt af den Oscar-vindende instruktør Ron Howard (‘A Beautiful Mind’, ‘Apollo 13’).

Se traileren til ‘Hillbilly Elegy’ nederst i artiklen, som får eksklusiv premiere på Netflix den 24. november.

Filmen byder på et stjernespækket cast med Amy Adams, Glenn Close, Freida Pinto og Haley Bennett, som er baseret på J. D. Vances storsælgende erindringsbog ‘Hillbilly Elegy: A Memoir of a Family and Culture in Crisis is a memoir’.

Den tidligere marinesoldat J.D. Vance (Gabriel Basso) er fra den sydlige del af Ohio og læser nu jura på Yale. Han er på nippet til at score sit drømmejob, da en krise i familien tvinger ham til at vende tilbage til barndomshjemmet, som han har forsøgt at lægge bag sig.

J.D. må bakse med den komplekse familiedynamik i hjemmet i Appalacherne, herunder sit ustabile forhold til sin alkoholiserede mor, Bev (Amy Adams). J.D. ender med at acceptere sin families uudslettelige præg på sin egen personlige rejse, stærkt inspireret af minderne om sin bedstemor Mamaw (Glenn Close) – den ukuelige og knivskarpe kvinde, han voksede op hos.

LÆS OGSÅ:   Se den magiske trailer til 'The Imaginary' - Skabt af tidligere Studio Ghibli talenter

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Hillbilly Elegy’ er en stræk personlig beretning med indsigt i J.D.’s familiehistorie gennem tre farverige generationer med hver deres kampe fokuserer på de op- og nedture, der bliver afgørende for familiens skæbne.

Foruden en mesterlig instruktør og et imponerende cast, så er musikken også lavet af virtuose Hans Zimmer og David Fleming.

Filmen får en begrænset biografpremiere i Danmark inden den lander på Netflix. Den eksakte biograf-premieredato er endnu ikke fastlagt, men det bliver omkring den 10. november, at man kan fange filmen i sin lokale biograf.

‘Hillbilly Elegy’ har premiere på Netflix Danamrk den 24. november 2020.
Skriv kommentar