Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hillbilly Elegy

Hillbilly Elegy

24/11/2020 | Flixfilm

Hillbilly Elegy på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama
Instruktion: Ron Howard
Skuespillere: Amy Adams, Glenn Close, Gabriel Basso
Spilletid: 116 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Et vigtigt opkald bringer en jurastuderende fra Yale til sin hjemby i Ohio, hvor han reflekterer over tre generationers familiehistorie og overvejer sin egen fremtid.

Hillbilly Elegy havde premiere på Netflix Danmark den 24. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hillbilly Elegy på YouTube.Se Hillbilly Elegy på Netflix
Anmeldelse: Hillbilly Elegy

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hillbilly Elegy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hillbilly Elegy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hillbilly Elegy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hillbilly Elegy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar